Op door: Pensioenfonds Avebe

Het pensioenfonds is op zoek naar twee leden voor het Verantwoordingsorgaan.

Bij het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds Avebe zijn twee vacatures, een zetel namens de gepensioneerden en een zetel namens de werknemers. Het Verantwoordingsorgaan heeft als taak om het handelen van het bestuur in algemene zin te beoordelen. 

De rol van het VO

Het VO geeft een oordeel over het door het bestuur uitgevoerde beleid in het afgelopen jaar en over beleidskeuzes die op de toekomst betrekking hebben. Het bestuur van het pensioenfonds stelt het verantwoordingsorgaan in de gelegenheid advies uit te brengen over een aantal belangrijke beleidsonderwerpen en acties.

Kennis en vaardigheden

We zijn op zoek naar kandidaten met bepaalde ervaring en kennis. Zo is het belangrijk dat u redelijk cijfermatig inzicht en affiniteit met financiële zaken heeft. Bovendien moet u in staat zijn om de belangen van alle belanghebbenden van het pensioenfonds goed te behartigen. Het volledige functieprofiel vindt u op onze website. 

Heeft u interesse?

Mocht u zich herkennen in het functieprofiel en interesse hebben in de functie, dan nodigen wij u van harte uit om te reageren. Wij verzoeken u een brief te sturen aan: Stichting Pensioenfonds Avebe, Postbus 90170, 5000 LM Tilburg. U kunt de brief ook mailen aan: pensioenfonds-Avebe@willistowerswatson.com.

Download

Diversiteitsbeleid_Pensioenfonds_Avebe.pdf