U bent met pensioen. U ontvangt vanaf nu een pensioenuitkering en u bouwt geen pensioen meer op. We hebben hieronder een aantal zaken op een rij gezet die voor u interessant kunnen zijn.
 

Verhoging van uw pensioen

Prijzen stijgen en het leven wordt elk jaar duurder. Elk jaar probeert het pensioenfonds uw pensioen daarom te verhogen. Een verhoging van pensioen heet indexering. Elk jaar opnieuw bekijken wij of de financiële situatie dit toelaat. ​We willen de hoogte van de inflatie volgen. Maar dat kan alleen als er ​voor iedereen voldoende geld in kas is. U leest hier meer over bij de dekkingsgraad.

 

Informatie

U ontvangt ieder jaar een opgave van uw pensioen. U ziet dan precies hoeveel belasting er in dat jaar wordt ingehouden. U heeft de jaaropgave nodig voor uw belastingaangifte. Ook informeren wij u jaarlijks over de hoogte van de indexatie. Daarnaast ontvangt u een aantal keer per jaar het Pensioennieuws. Het Pensioennieuws verschijnt op papier of digitaal per e-mail. U kunt zich hiernaast aanmelden voor de digitale versie. 


Vereniging van Gepensioneerden

De gepensioneerden van Avebe hebben een eigen vereniging: de VerGepA (Vereniging Gepensioneerden Avebe). U kunt lid worden van de vereniging. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met John Maan via telefoonnummer 0597 - 416 964 of per e-mail vergepa.info@gmail.com.